Η Συμβολαιογράφος

Η συμβολαιογράφος Βασιλική Πανούση του Χρήστου, γεννήθηκε στην Αθήνα και από το έτος 1982 είναι μόνιμος κάτοικος Βούλας Αττικής. Αποφοίτησε με άριστα από το 2ο Λύκειο Βούλας.

Το έτος 1995 πέτυχε στη Νομική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών από όπου αποφοίτησε το έτος 2001. Από το έτος 2001 έως το έτος 2003 πραγματοποίησε την άσκησή της ως Δικηγόρος στο Δικηγορικό γραφείο του πατέρα της Χρήστου Πανούση, όπου και εξειδικεύτηκε στα θέματα αστικού δικαίου, τα πάντα γύρω από το ακίνητο, τα οικογενειακά, τα κληρονομικά θέματα και τις αποζημιώσεις από τις πάσης φύσεως ζημίες. Από το έτος 2003 έως το έτος 2008 ασχολήθηκε με την μάχιμη δικηγορία, ως Δικηγόρος τρίτης γενεάς, μετά από τον αείμνηστο παππού της και πατέρα της μητέρας της Μιχαήλ Γλέζο και τον πατέρα της Χρήστο Πανούση.

Τον Απρίλιο του έτους 2008, μετά από επιτυχείς Πανελλήνιες εξετάσεις, ορκίστηκε Συμβολαιογράφος με έδρα στον Πειραιά, όπου και διατηρούσε γραφείο μέχρι τον Ιούνιο του έτους 2015, οπότε και μεταφέρθηκε η έδρα της στη Βούλα Αττικής και από τότε μέχρι και σήμερα εργάζεται ως Συμβολαιογράφος Αθηνών με έδρα τη Βούλα. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά.